Uutiskirje uutiskirjeistä

Vehkajärven sanomien artikkelien määrä on todella ilahduttavasti lisääntynyt viime aikoina.
Vns 100-vuotisjuhlavuosi on menossa, ja artikkeleita pitääkin tulla kiihtyvällä vauhdilla.

Vehkajärven Sanomien käyttämä uutiskirjesovellus ei pysy perässä.
Uutiskirjeitten lähetys on ajastettu tapahtumaan yöllä klo 2:00 alkaen, jolloin lähetetään kaikki artikkelit yhdellä kertaa uutiskirjessä.  Paitsi että todellisuudessa lähetetään vain kaksi, ja kolmas saa korvapuustin..  Kaikki artikkelit ovat toki olemassa, mutta uutiskirjeen saajat eivät välttämättä huomaa niitä, jos eivät tarkemmin katso Vehkis-sivuston sisältöä.

Jotta artikkelin pääseminen uutiskirjeeseen ei muistuttaisi artikkelikuvan Bingon pelaamista, Admin yrittää tiimeineen  (=vieressä nukkuva kissa) parantaa tilannetta.
Nyt on tehty muutoksia lähetystapaan. Artikkelin ilmestyttyä palvelimelle, se lähetetään välittömästi uutiskirjeenä, jolloin uutiskirjeitä “Vesarista” voi tulla pitkin päivää. Toivottavasti tämä auttaa.

Kolmen artikkelin päiviä on tähän mennessä ollut yksi, nimittäin 3.2.2017, jolloin ilmestyivät artikkelit https://www.vehkajarvi.info/?p=13865 , https://www.vehkajarvi.info/?p=13860 sekä  https://www.vehkajarvi.info/?p=13851.  Helpoiten pääset niitä valitsemaan klikkaamalla osoitetta https://www.vehkajarvi.info. Kylätaiteen talvileirikin lähestyy, muista ilmoittautua!

Jaahas, eiköhän ole aika päästää kissa ulos ja kohta sisälle.  Lyhythäntäiset kissat säästäisivät näin pakkaselle energiaa, oven aukioloajat lyhentyisivät.
Oven aukioloaikahan noudattaa kaavaa t= s/Vk, jossa t=oven aukioloaika, Vk= kissan keskinopeus ulossiirtymisen aikana ja s=kissan pituus (kokonaispituus nenästä häntään)..

 

 

 

Tilaa uutiskirje sähköpostiisi. Sen on tilannut jo 138 muutakin!