Tervetuloa Mansikkajuhlille sunnuntaina 7.7.24!

Ensi sunnuntaina on edessä jälleen perinteisesti heinäkuun ensimmäisenä Vehkajärvellä vietettävät Mansikkajuhlat.

Mansikkajuhlien kohokohta on monelle lasten juoksukilpailut. Ilmoittautuminen alkaa klo 11 ja itse juoksut klo 12. Jokaiselle löytyy oman iän mukainen sarja ja juoksumatka. Pienimmillä juoksijoilla voi olla myös saattaja matkassa mukana, jos juoksu jännittää yleisön edessä. Jokaiselle juoksijalle on jälleen luvassa varmasti palkinto. Juoksukilpailuun osallistuminen ei maksa mitään, joten kaikki mukaan! 

Uutena tänä vuonna Mansikkajuhlilla on peräkonttikirppis. Kirppismyyjille on varattu oma alueensa, jonne autot voi ajaa klo 11. Alue on rajatun kokoinen, joten varmista, että paikkoja vielä on ja varaa oma ilmainen myyntipaikkasi laittamalla viestiä numeroon 050 5447251.

Kesäkahvio palvelee normaalisti klo 12 – 18. Mansikkajuhlien aikaan myös ulkokahvio toiminnassa. Makkaragrillistä kuumaa makkaraa ja lättypannulla paistuu herkulliset lätyt.

Päivän kruunaa Vehkajärven teatterin tämän kesän näytelmän Luulosairas ensi-ilta esitys klo 15. Lippuja kesäkahviolta jo ennakkoon tai ovelta tuntia ennen näytöstä, mikäli lippuja vielä on saatavilla.

Tervetuloa nauttimaan Mansikkajuhlista!

Tilaa uutiskirje sähköpostiisi. Sen on tilannut jo 144 muutakin!