Vehkajärven nuorisoseura ry

Vehkajärven Nuorisoseura on perustettu 1917, ”herättämään ja pitämään
vireillä nuorisossa isänmaallisen hengen elähdyttämää ja kristillis-siveellisen elämänkatsomuksen kanssa sopusoinnussa olevaa harrastusta kansallissivistykseen ja itsekasvatukseen”.Nuorisoseura on mihinkään aatesuuntaan sitoutumaton järjestö, jonka tavoitteena on ylläpitää Vehkajärven kylän nuorison ja myös “varttuneemmankin” nuorison rauhanomaista ja mielekästä yhteistoimintaa.

 

Nuorisoseuran jäsenmaksu on “liittymismaksu ainaisjäseneksi” 10 euroa. Voit liittyä jäseneksi maksamalla jäsenmaksun tilille FI79 5175 1240 0003 03 (Muista laittaa viestikenttään oma nimesi tai jos liität jäseniksi useamman henkilön laita kaikkien nimet. Muuta tietoa jäsenistä emme kerää). Jäsenmaksun voi myös suorittaa kesäkahvion kassalla. Seuran toiminnan rahoitus tapahtuu pääosin erilaisten talkoovoimin järjestettyjen tapahtumien sekä kesäkahvion tuotoin.

Nuorisoseuralla on oma juhlatalo “Touhula”, joka on valmistunut vuonna 1927 talkootyön ja useiden lahjoitusten turvin. Seuran omien tilaisuuksien lisäksi Touhula on vakiinnuttanut paikkansa myös kylän seurojen ja kerhojen tapahtuma- ja kokouspaikkana. Touhulaa myös vuokrataan juhlatilaksi erilaisiin yksityisiin tilaisuuksiin.

Touhula, Mattilantie 150

Touhula, Mattilantie 150

Tunnetuimmat ja historiallisimmat Nuorisoseuran vuosittaiset tapahtumat ovat heinäkuun alussa järjestettävät Vehkajärven Mansikkajuhlat ja elokuun lopulla järjestettävä Touhulan yö.

Touhulan ympäristö tarjoaa luontevat puitteet myös urheilutoimintaan. Tontilla on täysimittainen urheilukenttä, jonka laidasta löytyy välinevarasto.

Vehkajärven Teatteri sekä Heinäkuoro ovat osa nuorisoseuran aktiivista harrastustoimintaa. Mikäli näytteleminen tai laulaminen kiinnostaa ota yhteyttä.

Touhula toimii kesälomakuukausina Nuorisoseuran kesäkahviona. Kahvio mahdollistaa kylän ja lähiseudun nuorison työllistämisen kesäaikaan. Lisätietoja Nuorisoseuran tai Vehkajärven Kesäkahvion Facebook-sivuilta

https://www.facebook.com/groups/225374027565118

https://www.facebook.com/vehkajarvenkesakahvila

2015 Mansikkajuhlat

2015 Mansikkajuhlat


Nuorisoseuran hallitus 2023:

Seuran esimies (PJ) – Jyrki Uusmies

Varapuheenjohtaja – Mikko Kylänlahti

Sihteeri/Talous – Juha-Pekka Pettersson

Talous – Pekka Kauppinen

Touhulan isännöinti – Satu Puntala

Markkinointi – Johanna Ahola

Vehkajärven Teatteri – Timo Humalisto

Muut hallituksen jäsenet

  • Riina Uusmies
  • Juho Taipale
  • Olli Vaara
  • Jukka Vainio
  • Esa Liehu

Vehkajärven Nuorisoseura ry                     rek. tunnus 0896920-3

Yhteystiedot vnstiedotus(at)gmail.com

Tilaa uutiskirje sähköpostiisi. Sen on tilannut jo 142 muutakin!

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.