Kylätaiteilijoiden kiertokoulu ottaa uusia oppilaita

Vehkajärven kiertokoulun kuvaamataidon opintosuunta ottaa uusia oppilaita tavoittelemaan akryylimaalauksen kylätaidetutkintoa. Kurssi on takoitettu kaikille kylätaiteesta kiinnostuneille Suomenmielisille luoville henkilöille.

Nuorehko P1010451

Taiteilija Kukka Pitkänen ohjaa uusia ja vanhoja opiskelijoita  Vehkajärven Touhulassa järjestettävällä Kylätaidetutkintokurssilla. Kurssi on kaksi päiväinen 15-16.07.2015.  Työskentelyaika on päivittäin kello 10.00-17.00.

Kurssi ei edellytä kokemusta maalaustaiteesta eikä kurssille ole pääsyvaatimuksia. Kurssilaiset käyttävät omia akryylivärejä ja maalauspohjia sekä tarvittaessa telineitä. Kukin vastaa omasta suojavaatetuksestaan. Kun maalaukset ovat kuivuneet, ne asetetaan näytille kesäkahvioon kaiken kansan ihmeteltäviksi.

P1010449

Kurssin osallistumismaksu on 40 €. Kurssimaksu sisältää kaksi lounasta ja kahvit.

Ilmoittautuminen kurssille osoitteeseen eino.vehkajarvi@ryppyotsa.com Ilmoittautua pitää pikimmiten, sillä paikkoja on tähän kesäkurssiin rajoitetusti.

Työskentelytapa on luovan vapaa, jolloin maalareille sallitaan työtavaksi monitaiteellisen ilmaisun häpeämätön hyödyntäminen. Tunnetusti hyräily ja runonlausunta ammuttaessa maalipensselillä kohti omaa maalauspohjaa tuovat lisää syvyyttä luotavalle aiheelle.

Rakkautta P1010454

Kylätaide on hauskaa, koska taiteilijatkin ovat hauskoja tai ainakin vähän hassuja.

Kylätaiteilijat järjestävät keskenään myös suljettuja taidetilaisuuksia, joihin voivat osallistua vain kylätaidetutkintoa tavoittelevat kanindaatit. Hulluna on hyvä olla.

Tervetuloa vehkajärkiseen joukkoon.

Tilaa uutiskirje sähköpostiisi. Sen on tilannut jo 144 muutakin!