Pari lisäystä kesätapahtumiin

Vehkajärven kesä on täynnä tapahtumia! Kesäkalenteri on ollut jo jaossa kahviolla, mutta sen julkaisuhetkellä kaikki tapahtumatiedot eivät vielä olleet valmiita. Kalenteria on nyt päivitetty, kun tapahtumista on saatu lisää tietoa. Tässä viimeisin versio Kesäkalenterista ja sen jälkeen tarkempia kuvauksia siihen lisätyistä tapahtumista:

Kesäkalenteri2015a

Viime vuoden tapaan järjestetään kesäkahvion pihalla Peräkonttikirppis sunnuntaina 28.6. klo 12 – 15. Viime vuonna piha tuli täyteen myyjiä, joten luvassa on vilkasta markkinameininkiä. Tervetuloa tekemään hyviä kauppoja. Sisäkirppishän jatkuu kesäkahviolla koko kesän.

Jo perinteeksi muodostuneet Pajulanjärven Mato-onkikisat järjestetään torstaina 23.7. klo 18. Kokoontumispaikalle Mattilankylän kokkopaikalle voi tulla autolla, kävellen, pyörällä, veneellä, mönkijällä, uiden tai vesijuoksemalla. Omat madot mukaan. Kalastus rannalta, laitureilta, vedestä, veneestä tai muun kelluvan esineen päältä. Hyvät palkinnot!

kalat

Vehkis Piitsi -lentopalloturnauksen yhteydessä 25.7. on puolestaan mahdollisuus suorittaa joko Cooperin testi tai UKK-kävelytesti tai molemmat. Suorituspaikkana on Touhulan kenttä, jonka radan pituudeksi on juuri mitattu 270 metriä. Kävelytestissä rata kierretään siis 7 kertaa ja rapiat päälle, ja Cooperin testissä vierähtää aikaa 12 minuuttia. Piitsipäivästä onkin rakentumassa oikea Vehkajärven oma Sporttivartti!

Tilaa uutiskirje sähköpostiisi. Sen on tilannut jo 139 muutakin!