Energistä ja vangitsevaa musiikkia Touhulassa ke 16.07.2014

Lauluyhtye Tuuletar tuulettaa

Touhulan musiikkikesää.

Touhulassa tuuletetaan kesäiltaa keskiviikkona 16.07.2014 kello 19.00 alkaen energisesti laulamalla. Tuuletar lauluyhtye esittää tulkintoja kansanpaerinteestä ja nykymusiikista.

Tuuletar on neljän värikkään persoonallisen nuoren naisen folkhopp yhtye. Yhtye perustettiin Tanskassa 2012. Laulajat luovat äänillään akustisesti sointirikkaan musiikkimaailman, missä vokaaliperkurssiot, eksoottiset äänenkäyttötavat ja vahva yhteissointi leikkivät riehakkaasti keskenään.

Tuuletar-10

 

Tuuletar on herättänyt kiinnostusta niin festivaaleila kuin kilpailulavoilla. Maininnat yhtyeestä löytyvät Kaustisten Showcase sarjasta, Aarhus Vocal Festivaalilta 2013 ja Tampereen Sävel 2013 finaalista.

Tuuletar yhtyeessä laulavat Venla Ilona, Sini Koskelainen, Johanna Kyykoski ja Piia Säilynoja. Johanna Kyykoski on esiintynyt Vehkajärven korvissa soi musiikki-iloitteluissa myös aiemmin. Tuulettaren musiikkia on kuunneltavisa mm www.soundcloud.com/Tuuletar ja www.bandbage.com/Tuuletar

Tuulettaren laulajat saavat esityksiin tunnelman, joka vangitsee energiallaan ja voimakkailla nyansseilla kaiken ikäisen yleisön.

Konsertin energialatauksen jälkeen yleisö pääsee palautumaan maanpinnalle ja purkamaan saatua energialatausta yhteisesti laulamalla kapakkalauluja kapakkapianon säestyksellä. Matti Rauhalahti päästää Touhulan pianon hengen irti ja johtaa yhteislaulua, johon myös Tuulettaret osallistuvat improvisoimalla soveltuvia äänimaailmoja yhteislaulun lomaan.

IMG_7538kut

Vehkajärven korvissa soi musiikki-ilta on rentouttavaa lomaa parhaimmillaan. Se vapauttaa Touhulaan pianoon vangitun kapakkasoinninkin.

Tilaisuuden pääsymaksu on 10 €.

Tilaa uutiskirje sähköpostiisi. Sen on tilannut jo 138 muutakin!