Digivestivaaleilla kuvakimaroita ja omia otoksia

Digivestivaaleilla digikuvaajien touhuja

 

Vehkajärven korvissa soi viikko alkaa VNS digipiirin ja Vehkajärven kylätaidetoimikunnan järjestämillä digivestivaaleilla. Vestivaalit pidetään ma 14.07-15.07. 2014 Touhulassa. Vestivaalien tarkoituksena on tarjota digivalokuvauksen harrastajille mahdollisuus esittää omia otoksiaan projisoituina suurelle screenille. Kaikille avoimissa tilaisuuksissa kuvaaja voi  tarkastella otoksiaan kriittisesti  vuorovaikutustilanteessa katsojien kanssa. Ennakovarauksia projisointiin ei tarvita. Riittää, kun tuo kuvat muistitikulla mukanaan. Esitysjärjestys määritetään Touhulaan saapumisjärjestyksessä.

Rooma 2 kut

Digivestivaaleille on vapaa pääsy.

Digivestivaalit alkavat ma 14.07.2014 kello 12.00 kuvakimaroilla, jossa esitettävät kuvat ovat osa jotakin kokonaisuutta. Etukäteistiedon mukaan esillä ovat mm. kuvia digihiirten Rooman retkestä, jossa kuvattiin ikuisen Rooman monituhatvuotista rakennusperintöä. Esillä on kuvasatoa digipiirin kuvausretkeltä Kylänlahden uusinvestoinnista, tehonavetasta, ennen ja jälkeen karjan siirtoa uusiin tiloihin. Mukana on myös kuvia eläkeläishiihtäjien luontoretkiltä. Selvityksen alla on myös mahdollisuus Kuhmalahden yläilmoista otetun kuvasarjan esittämiseen isolla screenillä. Tilaisuus päättyy kello 17.00.

otoksetkut

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Omat otokset jaksossa ti 15.07.2014 kello 12.00 alkaen kaikilla kuvaajilla on mahdollisuus yksittäisten otosten esittämieen ja tarkasteluun projisoituna screenille.Digivestivaalien tilaisuuksiin kuvaaja voi kutsua haluamansa kohdeyleisön tiettyyn kellon aikaan sopimalla asia järjestäjien kanssa. Tilaisuus päättyy kello 17.00.

Palautteen saaminen kuvaustuloksista on kuvaamisen kehittymisen ehdoton edellytys. Vehkajärven kiertokoulun digikuvauslinjalla ei  jaeta ehtoja. Siellä kannustetaan kyseenalaistamaan sekä hahmottamaan ja rajaamaan kuvauskohteita. Siellä etsitään jatkuvasti uusia havaintoja ja niihin kuvakulmia. Digivestivaaleilla laajennetaan  tajuntaa valokuvauksen avulla.

 

Tilaa uutiskirje sähköpostiisi. Sen on tilannut jo 138 muutakin!