Akryylimaalauskurssi silmiin sattuu

”Silmiin sattuu”  keskiviikko 16.07.-torstai 17.07.2014

akvarellikurssi

Akryylimaalauskurssi alkaa Touhulassa keskiviikkona kello 10.00 osana Vehkajärven korvissa soi tapahtumaa. Kurssi on kaksipäiväinen. Kurssilaisia ohjaa taiteilija Kukka Pitkänen. Kurssin hinta on 40 € ja se sisältää opetuksen lisäksi kaksi keittolounasta pullakahvineen.

Kurssilaiset tuovat mukanaan vähintäin kaksi maalauspohjaa, akryyliväri- ja sivellinsarjan sekä levityslastan tai veitsen sekä paletin. (saatavana edullisesti ns halpakaupoista). Mukaan on hyvä ottaa myös vesipurkki, voipaperia, talouspaperia sekä rasun siveltimien pesua varten. Jonkinlainen maalaustelinesovellus on myös hyvä apu, etteivät kädet väsy.

Tavoitteena on harjaantua siveltimien ja paletin käytössä aktiivisesti omia aiheita työstäen. Molempina päivinä työskennellään kello 10.00-17.00. Viikko kurssin jälkeen pidetään kurssin tuotoksista näyttely kesäkahviossa periaatteella kaksi työpäivää ja näyttely.

Kuvataiteilija Kukka Pitkänen valmistui Saimaan ammattikorkeakoulusta vuonna 2013. Hän työskentelee Hämeenlinnassa. Aiheina häntä kiinnostavat tällä hetkellä erityisesti varjot ja liike. Hän osallistunut useisiin taidetyöpajoihin ja -projekteihin Suomessa ja ulkomailla.

Ilmoittautumiset sekä maininta mahdollisista ruokarajoituksista joko kesäkahvilaan tai eino.vehkajarvi@ryppyotsa.com

Tervetuloa kouliutumaan Vehkajärven kylätaiteen kiertokouluun.

Kurssin järjestää Vehkajärven kylätaidetoimikunta.