Visku tutkii ihmisten suhteita

Vehkajärven korvissa soi tapahtuman digivestivaalien Visku valokuvauskilpailu tutkii ihmisten suhteita. Viskussa kilpaillaan kolmessa sarjassa.

1 Ihmisen suhde työhön. Sarjassa etsitään visualisointia ihmisen suhteesta työhön.

2. Ihmisen suhde luontoon. Sarjassa etsitään visualisointia ihmisen suhteesta luontoon.

3. Kuvakertomus vapaasti valittavasta aiheesta. Kertomus voi koostua enintäin seitsemästä ja vähintäin kolmesta kuvasta, jotka avaavat kuvakohdetta syvällisemmin esim ajan, liikkeen tai kuvakulman kannalta.

Digikuvat tulee toimittaa joko sähköpostitse osoitteeseen eino.vehkajarvi@ryppyotsa.com, postitse osoitteeseen Osuuskunta Ryppyotsa Kuusisentie 84 36880 Vehkajärvi tai Vehkajärven kesäkahvioon .

Kaikki osallistuvat kuvat ovat julkisesti yleisön arvioitavissa osana Vehkajärven korvissa soi tapahtuman digivestivaalia viikolla 29 Touhulassa. Kuvat projisoidaan Touhulan big screenille, josta tuomaristo valitsee julkisesti kuvia arvioiden finalistien joukosta sarjojen ja koko kilpailun Viskun.

Tuomaristo koostuu visuaalisuuden ammattilaisista. Arviointiperusteena on kuvien välittämä visuaalinen viesti.

Tarkemmat tiedot julkistetaan myöhemmin Vehkajärven Sanomissa.

kut vehkispalo

Jutussa käytetty kuvamanipulaatio on Kotimaa lehden julkaisemasta kuvasta Vehkajärven koulun palosta. Kuvassa henkii vahvasti murhe ja toisaalta päättäväisyys korjata tuhoutunut koulu.

Siis liikettä niveliin ja tarkkailemaan visuaalisesti työtä ja luontoa. Eli pyydä kaveria ottamaan kuvia, kun kerrankin ryhdyt tosi työhön.

 

 

Tilaa uutiskirje sähköpostiisi. Sen on tilannut jo 138 muutakin!