Eristysnäytös Touhulassa 31.05.2014

Touhulan energiaremonttiin liittyvä eristysnäytös järjestetään la 31.05.2014 kello 8.00 alkaen. Tee se itse miehet lisäeristävät puhallusvillalla Touhulan yläpohjaa näytösluonteisesti. Paikalle on tuotettu vuokrattava puhalluslaitteisto ja puhallusvillaa.

IMG_0345Energian kallistuessa on suorastaan järkevää lisätä rakenusten eristepaksuutta hengittävällä eristemateriaalilla. Usein asia jää vain mietinnän tasolle, kun kipinä ryhtymiseen puuttuu ja epätietoisuus omien kykyjen riittämättömyydestä estää ryhtymisen tositoimiin.

Vehkajärven nuorisoseura on kärsinyt samasta saamattomuudesta. Toimiin on kuitenkin ryhdytty ja lisäeristys suoritetaan puhallusvillalla. Tätä näytelmää kannattaa tulla katsomaan ja talkoilemaan. Oman ryhtymiskynnyksen voi helpoimmin murtaa siten, että kokeilee ensin muualla miten työvaihe suoritetaan. Onpa varmempi olo omien nurkkien eristämisessä, kun on saanut kokemusta ja harjoitellut tositoimissa.

Talkoilla valmistellaan samanaikaisesti yläpohjan lattialaudat ja naulataan ne permantoon. Sen päälle siirretään säilöttävää teatterirekvisiittaa turvaan eristyksen alta.

Tuu mukaa tekee talkoosta hyvää pervormanssiesitystä.

 

Tilaa uutiskirje sähköpostiisi. Sen on tilannut jo 136 muutakin!