Vehkajärven uutiskirje

Tämä on ensimmäinen uutiskirje uudelta Vehkajärven WordPress-sivustolta, jonka tarkoituksena on korvata vanha Vehkajarvi.info – sivusto. WordPress on valittu siksi, että lähiseutujen paikallislehdet sitä myöskin käyttävät, ja näin ollen sivustolle kirjautuminen ja kirjoittaminen on alueellisesti yhtenäistä. Rekisteröidy sivuston käyttäjäksi sivustlla olevasta “Rekisteröidy”-linkistä, jolloin voit ryhtyä kirjoittamaan artikkeleita ja muokkaamaan tapahtumakalenteria. Sivusto lähettää automaattisesti viikottaisen uutiskirjeen, jonka vastaanottajaksi voi ilmoittautua sivustolla olevasta linkistä. Tämän kirjeen saajien ei enää tarvitse ilmoittautua. Tämän sivuston osoite on toistaiseksi http://vehkajarvi.azurewebsites.net

Tämän uutiskirjeen vastaanottajiksi on valittu aikaisemmin Vehkajärven joukkokirjeiden vastaanottajat. Jos et tulevaisuudessa halua saada näitä, voit peruuttaa kirjeen alaosassa olevan “unsubscribe”-linkin avulla.

Tietoja WordPressin käytöstä voi etsiä täältä . Kaikki alkaa rekisteröitymisestä, jonka jälkeen seuraavilla kerroilla kirjaudutaan. Kirjautuneet käyttäjät näkevät sivun yläreunassa “+”-merkin, jota painamalla avautuu uusi sivu, jossa voi kirjoittaa artikkelin.

Terveisin Administraattori

Tilaa uutiskirje sähköpostiisi. Sen on tilannut jo 136 muutakin!