Sinnikkäät sintit

Vehkajärven Nuorisoseura kokoontui lauantaina 26.03.2016 mittelemään taitojaan pilkkikalastuksessa. Sinnikkäitä olivat sintit, kun Ahti ei antejaan lahjattomille suonut.
Saalis
Oleellista kilpailussa oli hyvä meininki. Tapasimme tuttuja perinteisin rituaalein.
Kiva kun tulit
Kiva kun tulit, oli hauska tavata. Mukava kun voi kerrankin ottaa rennosti ja olla silti kilpailemassa.
Kaukokaipuu
Mukavaa, kun kerrankin sai olla hyvässä, omassa, seurassa muiden liikaa häiritsemättä. Silloin mieli valaistuu ja keho rentoutuu. Pilkkimisen genre avautuu yksinkertaisuudessaan.
Pilkkimisen genre
Tärkeintä on kuitenkin yhdessäolo oikean asian äärellä. Polttomakkaraa ei voita mikään. Siksi pikkusinttejä ei edes yritetä tunkea nuotiotuleen.
Makkaranpaistajat
Oikeissa kilpailuissa mitellään paremmuudesta. Niin täälläkin. Parhaat voittivat. Onnea heille. Virolan Jouni oli paras. Hanna vei naistensarjan soppakaloilla. Esko sai pienimmän kalan ja Kimmo isoimman kalan.
tulokset
Kisailuun osallistui enenevässä määrin kisaturisteja, jotka eivät tohtineet näyttää rapakuntoaan avantokairauksessa. Heille tärkeintä oli kisan visuaalisuus ja makkaranpaisto. Kaikki yhtä suurta tunnelmaa. Siksi VNS pilkit saavat aina uusia osallistujia kivaan ulkoilutapahtumaan. Kiitos Kimmo järjestelyistä.
Yleiskuva

Tilaa uutiskirje sähköpostiisi. Sen on tilannut jo 139 muutakin!