Noitien yö Touhulassa pääsiäislauantaina

noitaOnhan noita tapahtumia Vehkajärvellä kesäaikaan jos jonkinlaisia, mutta ei noita näin talvisaikaan monta ole. Mutta nyt on! Pääsiäisnoitien kattojärjestö on vetäytynyt yhteiskuntasopimuksesta, kilpailukykyloikasta, soteuudistuksesta ja Brexitistä, joten noidat ovat vapaita suuntaamaan lentonsa tänä pääsiäisenä Kyöpelinvuoren sijasta Touhulan kentälle. Meneillään olevan rasisiminvastaisen viikon kunniaksi kaikkiin paikalletuleviin noitiin suhtaudutaan suopeasti ja vastaanottavaisesti, ihon-, tukan-, viiksen- ja viitanväriin katsomatta ja luudan vuosimallista piittaamatta. Erityisesti  kaikenkokoiset trullit ovat tervetulleita virpomaan!

Lennähdä siis sinäkin Touhulaan ensi lauantaina 26.3.! Luvassa on iltaseitsemästä alkaen runsas illallisbuffetti, hyvää musiikkia, maailman parasta vehkajärkistä seuraa ja jammailua. Illan tummetessa syttyy pääsiäisvalkea.

Illalliskortteja on saatavilla noiduttuun 10 euron hintaan Pohjan apteekista, VNS:n hallituksen jäseniltä tai ovelta. Noitamaiseen tyyliin pitäydymme tummissa vaatteissa, ja noita-asut kannattaa viimeistään nyt kaivaa ulos kaapista. Noitamaisesti pukeutuneille suosio on taattu!

Tervetuloa noitamaiseen illanviettoon Touhulaan!