Nuorisoseuran Talvirieha ja After Ski-iltamat

Lauantaina 22.2. 2014 Pääkaupunkiseudun sekä Varsinaissuomen koulujen hiihtolomien loppuessa ja Keski-Suomen aloittaessa, Vehkajärven Nuorisoseuralla on ilo kutsua kaikki paikkakunnalla vakituiseen asustelevat sekä lomailevat Touhulaan (Mattilantie 150) viettämään riemukasta Talviriehaa. Riehat aloitetaan kello 12 ja luvassa on hernekeittoa ja vanikkaa, kuumaa mehua ja kahvia päivän evästykseksi. Omia makkaroitaan voi paistatella pihapiiriin järjestetyllä nuotiolla. Lounaan jälkeen aikuiset ottavat osaa leikkimieliseen lylynlykintä kilpailuun ja lapset saavat näyttää taitonsa perinteisessä hiihdossa. Pihamaalla ja sisätiloissa on mahdollisuus erilaisten seurapelien pelaamiseen tai vaikkapa vain tuttujen kanssa turisemiseen.

Kello 13 Touhulan Salissa pääsemme kuulemaan viimeisimmät tapahtumat Vehkajärven Koulun tulevaisuuden näkymistä. Nuorisoseuran nimeämät neuvottelijat Jorma ja Jussi ovat päässeet esittelemään koulun tulevaisuutta, historiaa, vauhdikkaita vaiheita ja Nuorisoseuran ensimmäistä tarjousta kunnanhallituksen jäsenille yhdessä muiden Kangasalalaisten kyläyhdistysten kanssa, jotka ovat samanlaisessa tilanteessa paikallisen kylätalonsa kanssa. Kuulemme siis kunnanhallituksen terveiset tuosta esittelytilaisuudesta ja tilaisuus jatkuu näiden avausten jälkeen avoimella keskustelulla.

Kello 19 Touhulan sali täyttyy innoikkaista After Ski ihmisistä. Omine eväineen paikalle hiihtelevien päänmenoksi paikalle on järjestetty useampi kiekkopelilauta ja illan kuluessa saadaan seulottua taas Vehkajärven kiekkomestari vuosimallia 2014. Illan aikana on myös mahdollisuus pelata muita erilaisia seurapelejä pienemmällä tai isommallakin porukalla. Mikäli kuntoa piisaa voidaan nähdä myös hiihdon kangistamain jäsenten vetreyttäviä voimisteluliikesarjoja tanssilattialla rammarin tahtiin. Ja jos ei päivän kylmyys ole vienyt äänijänteitä tulehdukselliseen tilaan saatetaan laulaa lurauttaakkin jotain yhdessä.

TERVETULOA MUKAAN VIIHTYMÄÄN JA TEKEMÄÄN PÄIVÄSTÄ YHDESSÄ IKIMUISTETTAVA. SIIS ROHKEASTI LIIKKEELLE NIIN VANHA KUIN NUORI!

talvirieha2014

 

Tilaa uutiskirje sähköpostiisi. Sen on tilannut jo 138 muutakin!