Kylätaiteilijoilla pitää kiirettä

Vehkajärven kylätaiteilijat valmistelevat Kylätaidenäyttelyä Kuhmoisten kirjastoon. Kuhmoisissa on erittäin hyvä näyttelytila kirjaston alakerrassa. Sinne pystytetään syyskuussa kylätaiteilijoiden näyttely, jossa esitellään Vehkajärkistä taidetta. Näyttely on esillä syyskuun ajan.

Kun silmä lepää keskitytään luovaan visualisointiin

Esille tuodaan teoksia, jotka ovat syntyneet yhteisillä maalausleireillä, kiertokoulukoulutuksessa tai omissa taidepyrinnöissä.

Näyttely tulee kattamaan monipuolisesti kylätaiteilijoiden katsantoja taiteen saralta. Valmistelu on täydessä käynnissä. Nyt leireillään tiuhaan. Taide kun on niin mukavaa. Siinä voi jopa samaistua osaksi ympäristöä.

Kolme kesäkukkaa

 

Vehkajärven koululla ei kylätaiteilijoita tänä kesänä nähdäkkään. Kylätaiteilijat eivät vielä halua samaistua osaksi kirpputoria. Luovuutta löytyy vielä uuden tekemiseen. Kuhmoisten kirjasto on oikea paikka elävän luovuuden esittelylle. Myöhemmin syksyllä marraskuussa kylätaiteilijoiden teoksia on näytillä myös Pohjan kirjastossa. 

Vaikuttunut maalari

Syksyllä kesän tiiviin taiteilun jälkeen avataan Vehkajärven kiertokoulu taas uusille oppilaille, jotka ovat kiinnostuneita kehittämään taideharrastustaan aktiivisessa vehkajärkisessä seurassa.

Syksyllä alkaa kiertokoulussa uusi jakso

Kylätaaiteilu kannustaa ja koukuttaa. Kuvataidetta on siellä, missä silmä lepää. Kun silmä lepää, mieli irtautuu luovaan visuaaliseen  toimintaan. Irrotaan arjesta. Visuaalista lepoa voi harjoitella hyvässä ympäristössä.

Luova mieli löytää värimallin vaikka makkarasta

 

 

Tervetuloa syksyn kirjastomatkoille lepäämään.

Laakereille ei kannata jäädä lepäämään. Ajan tappamine kangistaa lopullisesti sekä mielen että kehon.

Taidetta voi löytää myös kylätaiteessa.

 

 

 

Tilaa uutiskirje sähköpostiisi. Sen on tilannut jo 136 muutakin!