Kolme uutta kylätaiteilijaa

Kiertokoulussa luotu muusa onneittelee uusia kylätaiteilijoita Paulan tulkitsemana.

Vehkajärven kiertokoulun kuvaamataiteen linjalta on valmistunut kolme uutta kylätaiteilijaa KYT. Anni Yli-Hinkkala, Kaisa Mattila ja Paula Mattila saivat kylätaide (KYT) diplominsa  kolmen värikylläisen opiskelujakson jälkeen. Onnea heille.

Kylätaiteilijat Kaisa Mattila ja Anni Yli-Hinkkala KYT diplomineen

 

 

 

 

 

Kylätaiteilija Paula Mattila on taas kehittänyt uuden idean.

Kyllä maailmaan väriä mahtuu. Täytyy vain pitää silmät auki ja muuttaa omat mielikuvat konkreettisiksi maalauksiksi. Väreillä voidaan ilmaista valtava määrä tunnetiloja. Kun kuvaan saa sisällytettyä tarinan, alkaa teos heti puhutella katsojaa. Kiertokoulussa oppii  iskemään kuvitettua tarinaa.  Kylätaiteilijana on helppo huomata tarinoita ympäristöstään. Sitä ikään kuin herkistytään visuaalisille viesteille.

Anni odottaa kukkotappelua
Paulan kissa katsoo ulos
Kaisan kukat avaavat uuden päivän

Kiertokoulusta on valmistunut  yhteensä 9 kylätaiteilijaa. Koulutusohjelmaan voi hakea yksinkertaisesti ilmaisemalla halukkuutensa jolle kulle kylätaiteilijoista. Silloin varmistetaan, että koulun kirjaamo saa oikean osoitteen kurssipostituksiin. Kiertokoulun käyttämä ilmoitusmedia kun ei aina tavoita ujoja kylätaiteesta kiinnostuneita, luovia maalareita.

Muks maks mukaan, värjäämättä ei selviä kukaan. Joopa joo. Kylätaide on tapa luoda väriä elämään ja elää värikästä elämää.

Tilaa uutiskirje sähköpostiisi. Sen on tilannut jo 144 muutakin!