Kiertokoulu aloittaa Vehkajärvellä

Suomalaisessa hallinnossa yleistynyttä käsitystä, että kansalaiset ovat sen alamaisia, vastaan voi taistella parhaiten ylläpitämällä vapaata ja itsenäistä sivistystoimintaa. Asia on ymmärretty Vehkajärvelläkin. Siksi vehkajärkiset ovat perustamassa kiertokoulua vapaan sivistyksen ja itsenäisen elämän puolustamiseksi. Suomessa hallinto on ajautunut luovassa ajattelussaan  jo keskiaikaiselle tasolle. Hallitsevaan asemaan päässeen kansanosan vaurautta uhkaavat toiminnat tapetaan vaatimalla erilaisia lupakirjoja  ja tarkoitushakuisten sertifiointimenetelmien käyttöä. Näin toimintoja voidaan kontrolloida sekä kohdistaa niille lisäkustannuksia ja rajoituksia. Vain omien aateveljien on lupa luoda vaurautta.

Keskiajalla alamaisilta kerätyttyjen verojen alkaessa ehtyä, lähdettiin hakemaan uusia alueita verokertymän turvaamiseksi. Perustettiin siirtomaita ja löydettiin Amerikka.

IMG_7685 kut

Elämme tänään hallinnollisesti keskiaikaisessa tilanteessa . Globalisatiossa maat ja kansat ovat löydetyt ja löytäneet itsensä. Talouden uusjaossa Suomi on hävinnyt. Hallinnon on verotuloja saadakseen tunkeuduttava ihmisen sisään ja luotava sinne väkisin tarveriippuvuuksia, joista voi saada verotuloja.

Amerikassa vapaat ihmiset hävisivät taistelunsa vapaudesta vaikka oruus lopetettiin. Vapaudestaan kiinnipitäneet  intiaanit siirrettiin reservaatteihin harjoittamaan perinteitään. Vehkajärkisen näkemyksen mukaan intiaanien taisteluista opittiin, että vapauden voi säilyttää parhaiten kehittämällä ajattelua ja uutta toimintaa. On liittouduttava uuden tekniikan kanssa. Nykytekniikan keinoin kiertokoulu on oiva vastaus vapaaseen ja itsenäiseen sivistystoimintaan.  Kiertokoulu voi toimia missä ja milloin vain. Se ei jaa todistuksia eikä sertifikaatteja. Oppimistulokset näkyvät toiminnassa.

Vehkajärkiset ovat vapaata kansaa. Kiertokoulu kierrättäköön vapaasti ajatuksia.

Tilaa uutiskirje sähköpostiisi. Sen on tilannut jo 139 muutakin!