Kesäkahvio on taas auki!

Monta kuukautta tässä onkin jo saatu kärvistellä ilman Kesäkahvion munkkeja, korvapuusteja ja muita herkkuja, mutta nyt se on loppu! Kesäkahvio on taas auki!

Tänä viikonloppuna kahvio on auki seuraavasti:

  • perjantaina 26.5. klo 15 – 19
  • lauantaina 27.5. klo 12 – 19

5.6. alkaen kahvio on avoinna joka päivä klo 12 – 19 aina elokuun 6. päivään asti.

Tänä viikonloppuna valikoima on vielä supistettu, mutta Aholan Anne lupasi, että kyllä kesätyöntekijät jo leipovat pullaa, munkkeja ja muita leivonnaisia. Annella on mielessä uusia ideoita suolaisiksi tarjottaviksi, ja ainakin täytettyjen sämpylöiden, croissantien ja pasteijoiden menekkiä on tarkoitus kesän aikana kokeilla.

Kahvion vakiasiakkaille on taas tarjolla viime kesältä tuttu Kahvi&Kylkiäinen -kanta-asiakaskortti, jolla joka 10. pullakahvit saa ilmaiseksi. Ja kesän ensimmäinen jäätelökuormakin on jo tullut!

Anne toimii kahvion koordinaattorina, mutta päävastuun kahvion pyörittämisestä ja leipomisesta hoitavat kesätyöntekijät. Tänäkin vuonna Vehkajärven Nuorisoseura on palkkaamassa 6 paikallista nuorta kahviolle töihin. Se on hyvä juttu se! Sunnuntait hoidetaan tuttuun tapaan talkoovoimin, joten jo nyt ennakkoon iso kiitos kaikille tämän kesän  talkoolaisille. Teidän ansiostanne kahvio pystytään pitämään auki joka päivä.

Niin, ja Pirkanmaan pienin kirpputori – se tulee tänäkin kesänä.

Tervetuloa kahvittelemaan!

Tilaa uutiskirje sähköpostiisi. Sen on tilannut jo 136 muutakin!