Avoimet kylät 10.6.: Heinäkuoro laulaa ja laulattaa

Heinäkuoro laulaa ja laulattaa
lauantaina 10.6.2017 klo 13
Vehkajärven kirkon pihapiirissä
(sateen sattuessa koululla)
.

Vehkajärvi osallistuu jo kolmatta kesää valtakunnalliseen Avoimet kylät -tempaukseen. Teemapäivän tavoitteena on tutustua suomalaisten kylien elämään, asukkaisiin, yhteisöihin ja paikalliskulttuuriin mitä moninaisimmin tavoin.

Edellisillä kerroilla on pyöräilty Pajulassa ja Mattilankylällä, mutta tällä kertaa lauletaan 100-vuotiaan Suomen kunniaksi. Tänä vuonna Avoimet kylät -päivä onkin osa virallisten Suomi100-juhlatapahtumien sarjaa. Ja mikäpä sopisi paremmin nostattamaan vehkajärkistä juhlahenkeä kuin Vehkajärven oma Heinäkuoro – tuo karismaattinen kokoonpano, joka nukkuu talvet, kokoontuu kesän tullen Vehkajärvelle, harjoittelee pari kertaa, esiintyy kerran tai pari ja katoaa taas syksyn tulleen ympäri Suomea.

Heinäkuoro on tunnettu tunnelmallisista ja jopa hauskoista konserteistaan. Tänä vuonna keikkakalenteri on totutusta poikkeava, sillä Heinäkuorolla ei ole varsinaisesti omaa konserttia lainkaan. Sen sijaan kuoro järjestää tämän yhteislaulutapahtuman ja esiintyy Vehkajärven Nuorisoseuran 100-vuotisjuhlassa 22.7.2017 Touhulassa.

Ensi lauantaina on siis yksi kesän harvoista tilaisuuksista päästä kuulemaan tätä vehkajärvistä helmeä ja laulamaan sen kanssa! Olette kaikki lämpimästi tervetulleita!

Tilaa uutiskirje sähköpostiisi. Sen on tilannut jo 144 muutakin!