Halutaan naisten vaihteeton polkupyörä

Eukko ei viihdy kotona ja haluaa ostaa polkupyörän.

kutistettu Vaihdevuodet ovat jo takanapäin, jolloin tilausta olisi vahteettomalle polkupyörälle. Jos tiedät nurkissasi olevan sellaisen menopelin niin lähetä vihje. Vihjepalkio kauppaan johtaneesta toimintakuntoisesta pyörästä maksetaan tarjoamalla tulevan kesän kesäkahviossa pullakahvit. Pyörän ei tarvi olla hyvässä maalissa, sillä eukko tuunaa menopelin mielellään sävy sävyyn retonkiensa kanssa. (siis musta). Odotan rohkeasti vihjeitä, missä lojuu turhia polkupyöriä. Vaihto nuorisopyörään on myös osamaksuna ajateltavissa, koska meillä huushollissa tarvitaan nykyvään avaria menopelejä. Polvet ievät näet saa hiertää vatsapeitteitä. Ajaessa ilman pitää kiertää ja tuulen tuntua vauhdin hurmana.

Print Friendly, PDF & Email

5 thoughts on “Halutaan naisten vaihteeton polkupyörä

 1. Tärkeää on muistaa hameverkko. Administraattorillakin on huonoja kokemuksia tilanteesta kun perperin helma jäi pinnojen väliin. Nurinhan siinä mentiin, tieihottumaa kasvoihin tuli runsaasti. Nyt arvet koristavat administraattorin naamavärkkiä. Joidenkin mielestä parasta koko naamassa.

  • Ylimääräinen voisi löytyä, tosin hameverkko puuttuu. Meidän Puimalassa voi käydä katsastamassa.

   • Kiitän tiedosta. Eukko ajelkoon siis ilman hametta. Palaamme asialle, kun ajelemme sielläpäin yhtaikaa. Teemme pyörään ensi varauksen.

    • No johan kävi parhain päin kuittennii sen hameverkon suhteen. Toisesta jalgrattaasta sellainen löytyy ja ihan ehjältäkin vaikuttaa. Hameväen on turvallista ajella tai ritsillä matkustajana nautiskella.

  • Kateisiin joutunut pyörän etukori löytyi juuri, kun ei kulkenut autotallissa tyypilliseen tapaan pää painuksissa lattialla olevaa roinaa väistellen. Korissa kulkisi oivasti piknikin eväät, kala-, sieni- ja marjaretken saaliit yms. Isännän painoa kori tuskin kestää. Toimitetaanko?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Päivitä uusi varmennus (CAPTCHA) painikkeesta.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.