Touhulan Tulet ja Kipinät lauantaina 14.3.2015

Touhulan tulet 2015Ensi lauantaina Touhulassa (Mattilantie 150) tapahtuu. Tapahtumapäivä alkaa kello 10.00 tietämillä ilmoittautumisilla pilkkikisaan. Kisan yhteislähtö Pajulan jäille tapahtuu Tommantien rannasta. Pilkkikisan neljänneksi suurimman saaliin saajalle on luvassa kotakeittiö (arvo noin 900 eur) ja ensimmäiselle Mummonhampaan käsin tehty puukko. Lisäksi paljon muita palkintoja erilaisista ansioista saaliin laadusta ja määrästä. Myös alle 12-vuotiaille kalamiehille ja naisille on oma sarjansa. Osallistumismaksu 12 eur ja alle 12v sarja ilmainen. Kisa alkaa kello 10.30 ja päättyy 12.30. Palkintojen jako tapahtuu Touhulassa.

Samaan aikaan pilkkikisan kanssa Touhulassa on mahdollisuus erilaisiin aktiviteetteihin sisällä ja ulkona. Klapien pilkonnan mestaruutta voi tavoteilla haastellisten koivupöllien kimpussa. Sisätiloissa ratkotaan virtuaali talvilajien mestaruuksista sekä etsitään vuoden 2015 Kiekkopelin taitajaa, yms. Ulkona erilaisia lajeja säästä riippuen. Pikkuväelle oma pilkkipaikka.

Touhulassa ja rannassa buffetit. Tarjolla molemmissa kahvia, mehua, munkkia ja makkaraa, sekä Touhulassa lisäksi hernekeittoa ja lettuja.

Kipinä-tanssit pyörähtävät käyntiin illalla kello 20.00. Tanssin pyörteitä aikaan saavat Matti Rauhalahti ja Satu Puntala. Illalla Touhulassa myös pelinurkkaus jossa voi vielä tavoitella mm Kiekkomestaruutta. Buffetista kahvetta ja munkkia. Sisäänpääsymaksu iltarientoihin 5 eur.

TERVETULOA!

PS Keväisistä ja vähälumisista säistä johtuen ihan kaikkia alkuperäisen mainoksen mukaisia toimintoja ei saada järjestymään, mutta ei anneta sen haitata menoa. mm kelkkakisa on peruttu.

Tilaa uutiskirje sähköpostiisi. Sen on tilannut jo 139 muutakin!