Teemat

Responsive-teema
Responsive-teema

Näin taas sen Administraattorin. Se oli  ihan hermona. Kysyin, että mikäs nyt vaivaa? Se sano että “teema”. Minä sanoin, että sehän on kanava 7, minäkin joskus sitä katson.” Ei mikään television teema, vaan sivuston teema!”, se ärähti. “Se tarkoittaa sivuston ulkoasua, eli miltä se näyttää”, se selvitti. Minä ihmettelin, että mistä niitä “teemoja” sitten saa? No netistä tietysti, ei niitä Kessalla myydä. (se tuli vissiin Kessalta syämästä, kun oli vähän soppaa rinnuksillakin).  Jaa netistä, mistä sieltä?, ihmettelin. “Selvitä itte, KVG”, se huusi. “Ja vimpaimiakin pitäisi saada”, se lisäsi. Sitten se meni menojaan, varmaan ruokaperäisille. Minä jäin ihmettelemään, että mitä se “KVG” nyt mahto tarkottaa.? No, ei sen väliä, etsin niitä teemoja  Googlen avulla.

Ja löytyihän niitä sivulta http://wordpress.org/extend/themes/ ,  1674 kpl. Miten ihmeessä niistä osaa valita? Ja mitähän vimpaimia tarvittaisiin.? Auttakaa nyt hyvät ihmiset!! Jaa missä niitä vimpaimia on? En minä vaan tiedä. KVG!

Nyt se Administraattori on laittanut sellaisen teeman, missä on taustalla jotain aataminaikuisia kuvia. Ja vielä mustavalkoisia! OMG!

Tilaa uutiskirje sähköpostiisi. Sen on tilannut jo 138 muutakin!