Tappara

Tappara, jääkiekon Suomen mestarijoukkue 2017, antoi toisena peräkkäisenä vuotena vehkajärveläisille hyvän syyn kokoontua Touhulaan.

Isäntäparina toimi jälleen Veli-Matti ja Kati Pohjonen. Vellu tekee töitä Tapparan huoltotiimissä. Tapparalaiset saavat varata mestaruuspokaalin eli Kanada-maljan yhden vuorokauden ajaksi haluamaansa tilaisuuteen. Vellu haluaa tuoda maljan syntymäkotikyläänsä.

Soma hirvi
Veli-Matti ja Kati
Matti Rauhalahden yhtye musisoi. Matti oli tehnyt uudet Tappara ja Vellu -aiheiset sanat Miks ei -kappaleeseen.
Pekka Saravo (mikrofoni kädessä) päätti pelaajauransa mestaruuteen, Ville Nieminen haastatteli.
Timot Susi ja Jutila, legendoja molemmat.
Timo Lähteenmäki kannattaa Tapparaa.
Viitala ja Koivula

 

Stanley Cup-voittaja Ville Nieminen, nykyinen jääkiekkovalmentaja, haastatteli pelaajia. Niemisen kysymykset ja pelaajien vastaukset avasivat hyvin jääkiekkomaailmaa sitä sivusta seuraaville. Niemisen tekemät haastattelut olivat illan parasta antia.

Haastateltavat kertoivat esimerkiksi Tapparan joukkuehengestä. Se ulottuu läpi koko organisaation ja on avaintekijä kamppailtaessa menestyksellisesti Suomen mestaruudesta. Ketjukavereita tsempataan, otetaan nuoremmat pelaajat vierelle oppimaan ja rakennetaan näin toimien paras mahdollinen joukkue yhteisöllisesti, sisältä päin. Joka jätkä tekee parhaansa oli hän pelaaja, huoltaja tai johtaja.

 

 

 

Tilaa uutiskirje sähköpostiisi. Sen on tilannut jo 138 muutakin!