Retki 11.7. vaikuttaa jo nyt onnistuneelta, tule mukaan!

Keskiviikkona heinäkuun 11. päivä lähdemme bussiretkelle Padasjoen ja Kuhmoisten kohteisiin.

Retki suosii lähimatkailua ja tarjoaa kiinnostavia kohteita naisille, miehille ja kaikenikäisille.

Retken hinta on 70 euroa. Hinta sisältää bussikyydin, opastukset, kahdet kahvit kastettavan kera sekä ruokailun seisovasta pöydästä.

Vehkajärven marttayhdistyksen jäsenet saavat 20 euron jäsenalennuksen.

Bussi lähtee Vehkajärven koululta klo 8.30 kohti Padasjokea Toritun kautta. Kyytiin voi nousta myös Pohjasta ja  matkan varrelta, kerro ilmoittautuessa mistä tulet mukaan. Palaamme Vehkajärvelle klo 17 hujakoilla.

Retken kohteet. Toritulla Kyläsepän museo + opastus, Auttoisilla Keinuhongan tila: aamukahvit, tai tee, sämpylä tai leivonnainen, tilan esittely ja mahdollisuus ostoksiin tilamyymälässä, Padasjoella Ofuafood -tofutehdas: ainutlaatuinen Suomessa, mahdollisuus ostoksiin, Padasjoella Enni Idin kotimökki + esittely, Padasjoella Pitokärki ruokailu: noutopöydän runsas tarjonta, Kuhmoisissa H. Rosellin puukkopaja + esittely puukkopajan toiminnasta ja Kuhmoisissa Vanha Puolamäen kotimuseo + esittely ja kahvit makean leivonnaisen kera.

Retkelle ilmoittautumiset ja tiedustelut: Liisa Alanko 0400 660457. Jos Liisa ei vastaa, yritä soittaa uudelleen tai jätä viesti. Saattaa olla työkiirettä tai muuta estettä vastata.

Tule mukaan näkemään ja kokemaan naapurikuntien hienoja kohteita ja nauttimaan hyvästä matkaseurasta. Anssi Hankin tilausliikenneyhtiö takaa varman kuljetuksen Vehkajärven marttojen tilauksesta.

Enni Idin teos. Kuva: Pekka Kauppinen
Tilaa uutiskirje sähköpostiisi. Sen on tilannut jo 138 muutakin!