Mansikkajuhlissa täysi tupa

Vehkajärven kohokohta, Mansikkajuhlat, saivat taas vehkajärkiset liikkeelle. Kesän odotetuimmat hetket osuivat samaan saumaan. Kesähelteet ja näytelmän Ulvova Myllärin ensi ilta.

Kiire urheilukilpailuun

Lähes sata vuotiaan nuorisoseuran juhlajärjestys on palannut lähtötilanteeseen. Se suorastaan herätti hämmennystä, että kauniina suvipäivänä yleisö olikin siirtynyt välittömästi paikalle saavuttuaan sisätiloihin paitsi varaamaan istumapaikkaa niin myös suojaan auringolta viilennettyihin sisätiloihin.

Portimo

Ja kaikki tämä hyvässä järjestyksessä. Konstaapeli Portimokin sai vain myhäillä, kun juhlakansa käyttäytyi näin sivistyneesti.

Mansikkajuhlat 2015

Väliaikoina koettiin tietenkin tuttu tungos, kun kahvit myytiin yhden luukun periaatteella.

Nätelmä sai osakseen kiitosta hallitun etenemisen ja jatkuvan jännitteen ansiosta. Lavalle kavunneet tunsivat jälleen kerran nauttineensa yleisön kohtaamisesta. Onnistuneen esityksen jälkeen oli vapauttavaa paistatella pävänvalossa.

Myllari

Näytelmän arvionti tullaan julkaisemaan myöhemmin Vehkajärven Sanomissa. Nyt lähetämme vain selkeän viestin yleisölle. Tulka ajoissa. Tupa täyttyy nopeasti. Myllärikin on aloittanut välittömästi esityksen jälkeen uuden tankkauksen seuraavia myllytyksiä varten. Seuraavat esitykset ovat perjantaina 10.07 ja sunnuntaina 12.07.2015.

Tilaa uutiskirje sähköpostiisi. Sen on tilannut jo 138 muutakin!