Kylätaiteen Tuuletus sunnuntaina 02.07.2023

Vehkajärven Kylätaiteilijat tuulettavat ja asettavat näytille nurkistaan löytyviä aikansa eläneitä tuotteita mansikkapyhän kunniaksi 02.07.2023. kello 12.00-16.00 Kylätaiteilijoden uudessa ateljeessa Selänteen Patelassa Mattilantie 10 Vehkajärvi. Tuuletuksessa on mahdollista tutustua kylätaiteilijoiden toimintatiloihin ja luovan toiminnan tuloksiin. Osa tuotteista on mahdollista ostaa tuuletushintaan. Tiloissa on myös suppea kirpputori sekailaisille ylijäämäromppeille.

Kylätaiteen tuuletus suoritetaan kylätaiteilijoiden omilla piiskoilla. Kyllä lähtee tomut nurkista kun oikeaoppisesti piiskataan ja taiteellisesti suditaan.

Esillä on keramiikkaa, maalaustaidetta, kollaaseja, kädentaitoja ja muuta ihmeellistä. Ja kun oikein sattuu silmään, voi silmänilon ostaa omaksi. Kylätaiteen tuuletus tehdään nyt ensimmäisen kerran juhlistamaan mansikkapyhää. Jatkossa Patelassa tuuletetaan aina epäsäännöllisin välein kylätaiteilijoiden siivottessa nurkkiaan.

Vehkajärven Kylätaiteilijat on vapaa, luovasta toiminnasta kiinnostunut harrastusryhmä, joka haluaa tehdä elämästä Vehkajärvellä mielenkiintoisen. Toiminnallaan ryhmä haluaa myös kunnioittaa ja elävöittää kylän kulttuuriperintöä. Siksi ensimmäinen Kylätaiteen Tuuletus järjestetään perinteisenä Mansikkapyhänä.

Poiketaan matkalla etsimään Mansikkajuhlaa.

Tilaa uutiskirje sähköpostiisi. Sen on tilannut jo 144 muutakin!