Kylätaidetta kylän kiertokoulusta

Vehkajärven kiertokoulun kuvaamataiteen linja ottaa uusia oppilaita koulutusjaksoon, joka tähtää kylätaiteilija tutkintoon (KYT). Pääsyvaatimuksena on luova mieli ja halu konkretisoida ja aineellistaa omia mielikuviaan niin kutsutun taiteen keinoin. Opetusmetodina on kannustava oppimisympäristö, joka innostaa kokeilemaan erilaisia visuaalisen ilmaisun tekniikoita. Materiaaleina käytetään saatavilla olevia materiaaleja.

Kylätaiteen kuvanveistäjät luovat lunta ja lumiprinsessoja luontoon.

 

Luomistekniikat ja työstettävät materiaalit voivat olla mitä vain. Ne voivat toimia hetkessä tai ikuisesti. Ne voivat olla osa luontokuvaa tai  urbaania ympäristöä. Kuvanveisto, maalaus, grafiikka. Kaikkea niitä kehitetään kiertokoulun opintolinjoilla.

Kylätaiteesta kiinnostuneet ottakaapa yhteys ja ilmoitelkaa yhteystietonne eino.vehkajarvi@ryppyotsa.com niin pääsette sujuvasti mukaan toimintaan toteuttamaan mielikuvianne.  Maalaustaiteen vuoden  ensimmäinen opintojakso pidetään jo 12.01.2018. Silloin suunnitellaan myös alkaneen vuoden toimintamahdollisuuksia.

Yleisestihän oletetaan, että toimimattomat tekeleet eivät korjaamalla parane. Kylätaiteilijat tietävät, että toiminta toimii parhaiten vapauttamalla luova ego toimimaan. Korjausliike on sisäistä eheytymistä.

Kiinalaisetkin iloitsevat puhtaan valkoisista ilmaisumuodoista raikkaassa ilmassa ekologisesti taiteiltuna.,,,

Kylätaide on nääs iloinen juttu, jonka arvo havaitaan viimeistään silloin, kun kiinalaiset haluavat liittyä Vehkajärven kylätaiteilijoihin.  Kysyntää luodaan.

 

Tilaa uutiskirje sähköpostiisi. Sen on tilannut jo 144 muutakin!