Uusi esimies, uusi ekosysteemi?

Vehkajärven Nuorisoseura on valinnut vuosikokouksessaan uuden esimiehen.Jussi Pettersson on tunnetusti rakentava persoona, joka puhkuu intoa uusiin avauksiin. Onnea sekä Jussille että seuralle. Kylillä toivotaan vereksen vetojuhdan vahvistavan toimintaa.

IMG_7398kutisIMG_7400kutisSeuran paperit kyllä pysyvät ojennuksessa vanhaan malliin. Bittiavaruudessa olisi kyllä paljon opittavaa ja uudenlaisen toimintatavan iskostamista. Nyt olisi suorastaan sosiaalinen tilaus uuden ”ekosysteemi” luomiseksi seuran toimintaan.  Olisi hienoa, jos Pekka saisi vihdoin teknisen sparraajan rinnalleen ekosysteemien kehitykseen. Odotan avauksia innolla. Soikoon Vehkajärven korvissa ja bitit sinkoilkoon Vehkajärveltä uuteen maailmaan.

Uusien tuulien oireena kokous hyväksyi Touhulan energiaremontin aloittamisen sillä edellytyksellä, että Pomoottori/ELY- keskus tukevat remonttia anotulla tavalla. Olisihan se hienoa, jos Touhulan käyttökautta voitaisiin pidentää kohtuullisin kustannuksin. Toiminta-aikaa voitaisiin silloin laajentaa kivasti syksyyn ja kevääseen.Seuran ekosysteemi kohenisi ja antaisi uusia mahdollisuuksia aktiiveille, jotka toivon mukaan saisivat myös passivit innostumaan toimeliaiksi.