Tärkeä tietää

Olohuone 19.4. oli yhtä suosittu kuin ensimmäisellä kertaa, nyt paikalla oli 44 henkilöä. Mukana oli samoja kuin viimeksi, mutta myös uusia vieraita oli tullut käymään ja viihtymään Olohuoneeseen.

Toukokuun Olohuone on ke 17.5., tervetuloa jälleen. Mukavaa ohjelmaa on, ja maukasta tarjottavaa. Puhuttavaa piisaa aivan varmasti.

Koska Olohuone on ollut hyvä juttu ja tullut tarpeeseen, on sovittu, että Nuorisoseuran Kahvilaan kokoonnutaan kesä- ja heinäkuussa: 14.6. ja 12.7. Pistäkäähän päivät kalenteriin, niin rupatellaan Kahvilassa ja tuetaan samalla Nuorisoseuran toimintaa.

Kartanoretkelle mahtuu vielä mukaan ja voi ilmoittautua Liisalle (0400-660457). Linja-auton lähtöaikataulu Padasjoen tienhaarasta on varmistunut. Aikataulu 7.5. sunnuntaina, Anssi Hankin auto: Padasjoen th klo 8.10, Vehkajärven koulu 8.15, Pohjan tori 8.25 ja Pento 8.35. Tällätkää itsenne mainituille paikoille tai ilmoittamaanne tienhaaraan, niin pääsette vaivattomasti kyytiin ja matka etenee joutuisasti. Myös Kangasalan linja-autoasemalta on lähtijöitä, sinne saavutaan noin 9.05-9.10.

Marttayhdistys maksaa jäsentensä sunnuntailounaan Knuutilan kartanossa.

Retkimaksu kerätään linja-autossa.