Tapahtumaliput nyt kahviolta!

Vahlataan.. kuten meillä on totuttu tekemään. Nyt vaan ei enää jaksettu odottaa.

Maksuvälittäjien ihmeelliseen maailmaan eksyneinä joudumme toteamaan, että ei se käynyt niin helposti kuin munkkikahvien osto kesäkahviolta. Odotamme edelleen vahvistusta verkkokaupan maksusysteemin käyttöön saamisesta. 

Mansikkajuhlat ja teatterin tämän kesän ensi-ilta lähestyvät jo kovaa vauhtia. Ahdistuksen saattoi ehkä aistia teatteriporukan harjoituksista – viikko ennen näytöstä ja kaikki vielä kesken. Kummasti ne asiat loksahtavat paikoilleen ja ensi-ilta Mansikkajuhlilla on LUUlosairasta. 

Niin. Ne liput. Kyllä – nyt niitä saa kesäkahviolta. Emme jaksaneet enää odottaa, että tänä digitalisaation ja helpon nettiostamisen aikana saadaan sellainen pikku asia kuin maksusysteemi kuntoon verkkokauppaan. 

Luotamme perinteisempään systeemiin. Kortilla vai käteisellä – kummalla tahansa onnistuu lippuostokset kahviolla. Muista pyytää kuitti ostostasi! Se käy lippuna, kun saavut nauttimaan näytöksestä tai konsertista. 

Teatterin näytökset 20 € ja Heinäkuoron konsertti 15 €. 

Isommat ryhmät (10+) teatterin näytöksiin – suosittelemme varaamaan liput vehkajarventeatteri@gmail.com kautta! 

Niin, ja kyllä meillä on yleensä lippuja vielä ollut myydä ovelta ennen näytöstä. Lippukassa aukeaa tuntia ennen näytöstä. 

 

Tilaa uutiskirje sähköpostiisi. Sen on tilannut jo 144 muutakin!