Repe 90v, tarinat talteen

Meillä vehkajärkisillä on kaikilla yhteinen ystävä, joka on ilahduttanut henkilönä meitä kaikkia. Sitä ei millään meinaa uskoa, että tarinoiden sankari, Repe Lindeman täyttää 90 vuotta. ONNEA REPE !

Repe

Vehkajärven Sanomat järjestääkin Repen persoonan kunniaksi tarinatalkoot. Talkoissa kerätään sutkautukset, tarinat sekä valokuvia Repestä yhteen paikkaan. Aloitamme keruun siten, että tarinoiden tietäjät voivat kertoa tarinansa kommentoimalla tätä juttua. Pääsemme silloin hyvään alkuun aineiston keruussa. Tiedostohan on auki aina, jolloin jutunkin voi kirjata milloin se mieleen tulee. Kerääntyneen aineiston perusteella päätämme myöhemmin muodon, miten sitä jalostamme.

Jos juttua ei vielä haluta julkisuuteen ja Vehkajärven sivulle, voi jutun lähettää sähköpostina toimituksen tietoon osoitteella  jorma.mattila@ryppyotsa.com

Kuten tiedämme Repe oli monivuotinen Vehkajärven Nuorisoseuran esimies joka liikkui kuin kotonaan niin maalla, metsässä kuin vesilläkin. Repen ajattelutavassa ja sanavarastossa välittyy karjalainen mutkattomuus ja elämän ilo. Hänen verbaalinen oivaltamiskykynsä on aina täydentänyt hämäläistä juroutta ja tuottanut monta iloista yllätystä. Älkäämme päästäkö tarinoita unohtumaan, ne tihkuvat elämäniloa.