Punaisten mattojen digivestarit

Vehkajärven korvissa soi ja silmiin pistää kulttuurikesän digivestivaalin osa 2 keskittyy tiistaina heinäkuun 31 Touhulassa lyhytelokuviin ja videoihin. Alan harrastajilla on tilaisuus julkisen ensi-illan järjestämiseen tunnelmallisessa ympäristössä. Elävät kuvat projisoidaan laajakankaalle ja äänentoisto tuotetaan salilaitteistolla. Digivestivaaliin osallistujan tulee ilmoittautua viestillä eino.vehkajarvi@ryppyotsa.com osoitteeseen. Ilmoittautumisessa on mainittava arvio filmin kestoajasta ja toivottu esitysaika päivän aikana. Aineiston on oltava digitaalisessa muodossa.

Illalla kello 19.00 alkaen saavat ensi-iltansa ainakin Professorin salaiset asiakirjat 30 vuoden takaa sekä  viimekesän tuohitorvikonsertin kooste. Illan aikana esitetään myös katkelmia Vehkajärven näytelmäpiirin esityksistä viime vuosina.

punamattokut

Ensi- illat vietetään suuren maailman tyyliin punaisella matolla pasteeraillen, mutta tietenkin vehkajärkiseen tyyliin. Päivän tarkempi ohjelma julkaistaan muutama päivä ennen vestivaalia, kun ilmoittautujille on arvotto esitysajat. Pitää siis seurata Vehkajärven Sanomia ollakseen kulttuurikartalla.