Kesän kahviokausi Touhulassa alkaa maanantaina 10.6.24

Jo kovasti odotettu Vehkajärven Nuorisoseuran Touhulan kesäkahvio munkkeineen ja pullineen avaa ovensa maanantaina 10.6.24 klo 12. Kahvio on auki joka päivä klo 12 – 18 aina elokuun neljänteen asti.

Ruokavalikoimassa on pieniä uudistuksia. Makkaraperunat ja lihapullaperunat saavat seurakseen myös kasvipullaperunat. Myös siirrymme tekemään nuo air fryereillä, joten ovat myös hieman terveellisempiäkin, kuin rasvassa paistettuna. Kyllä – testattu on, hyviä ovat edelleen!

Keskiviikkoisin meillä vietetään keittokeskiviikkoa! Klo 12 – 14 on saatavilla lounaskeitto. Jos kaipaat vaihtelua lounaaseen tai makkaraperunoihin, niin suuntaa silloin keskiviikkona lounasaikaan Touhulaan.

Kesä on muutenkin tapahtumarikas. Touhutorstaisin on kylän eri toimijoiden järjestämää ohjelmaa. Kooste tapahtumista löytyy vehkajarvi.infon etusivultakin löytyvän linkin takaa Tulosta vaikka pdf-itsellesi jääkaapin oveen, niin ei unohdu tulevat tapahtumat. Tapahtumista toki infotaan aina lähempänä ja ne löytyvät myös sivuston kalenterista.

Muista kysyä kassalta myös kesän kanta-asiakaskorttia!

Tervetuloa kesä 2024 ja Touhulan kesäkahvio!

Tilaa uutiskirje sähköpostiisi. Sen on tilannut jo 139 muutakin!