Kesäkahviossa kylätaidenäyttely

Vehkajärven kylätaidetoimikunnan järjestämällä kylätaidetutkintokoulutuksessa taisi osallistujilla olla nälkä, koska kurssi oli niin tuottoisa. Kylätaidetta pukkasi.

2015 näyttely

Kuvataiteilija Kukka Pitkäsen ohjaamalla kurssilla 10 maalaria hahmottivat henkilökuvia ja valon ja varjon tutkielmia. Kuvat ovat nyt värien kuivuttua ripustettu näytille kesäkahvion peräseinälle. Siellä ne riippuvat kahvion aukioloajan suuren yleisön arvioitavina. Suurta yleisöä odottaakin kahviossa tosi yllätys. Munkki ja pullakahvit maksavat vain kaksi euroa. Kylätaide maksaa jonkin verran enemmän, vaikkei se ole vielä kaupan. Voisi olettaa, että sitä kaupataan myöhemmin Touhulan Yössä, kun on pimeää.

Rannalla

Ohessa joitakin kuvanäytteitä vuoden 2015 kurssin tuotoksista. Kurssi toteutettiin Touhulan piha-alueella 15-16.07.2015  Pihalla kävikin aikamoinen sutina.

Kustin kukat

 

Hattumies

”Hianoo, että vehkajärkisessä elämänmuodossa on tilaa kylätaiteelle”, sanoo Osuuskunta Ryppyotsan taidekehystysliiketoiminta-alueen vastaava tuhertaja. Kehystettynä taide erottuu seinälläkin arjesta. Taide muuttaakin arjen juhlavaksi munkkikahvielämykseksi Vehkajärven kesäkahviossa.

Kustin Kukka

Mallimaailma rikastui jälleen yhdellä herttaiseesti hymyilevällä Kukalla kylätaide opintojen aikana.

Touhulan liiteri

Kurssipäivä oli helteinen. Piti juoda runsaasti. Siksi Touhulan piharakennukset tulivat aika tutuiksi.

Pirkon oma

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Taiteessa kaikki kukat kukkivat

Maalari Leif

Mukavinta maalauksessa on, kun saa maalata itteänsä.

Itse Leif

Voihan sitä tietenkin maalata myös oman kultansa.

Oman kullan kuva

Joku kuitenkin maalaa mieluimmin idolinsa Robert De Niron

Robert De Niro

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tärkeintä on tietenkin olla tyytyväinen kurssin antiin.

Itteni näköinen

Silloin voi kokea selvinneensä myrskyn silmästä pystypäin.

Myrskyn silmässä

Seinällä roikkuu tietenkin enemmänkin teoksia: Tämä kuvasarja on vain otos kylätaiteesta. Luonnossa teokset ovat omommillaan. Käy kurkkaamassa.