Heinäkuoro harjoittelee jo Vehkajärven korvissa.

”Vehkajärven korvissa soi” viikon kesäisen puhdas musiikkitapahtuma on Heinäkuoron konsertti sunnuntaina 19.07.2015 kello 18.00 Touhulassa.

3Valmistautuminen kuoron piikkipaikalleHeinäkuoro on entisestään vahvistunut. Vahvistusta haetaan monasti jo ennen harjoituksia. Harjoitukset pidetään  Vehkajärven kesäkahvilassa kahvilan aukioloaikoina. Laulaminen tuntuu selkeästi makeammalta kun tankkaa munkkikahvit ennen  kieliharjoitusta. Kuoron harjoitusajat on kirjattu kahviosalin liitutaululle. Liidulla siltä varalta, että laulu maistuisikin suuniteltua useammin.

 

Kuoro kutsuu2Heinäkuoron avoimet harjoitukset on koettu hyvänä ideana, koska satunnaiset kävijätkin pääsevät putsaaman korviaan raikkailla sävelillä. Kuulolta on helpompi siirtyä ääniin kuin kuurolta.

 

Nuottipiilo3

Avoimilla harjoituksilla on ehkä varjopuoliakin. Nuotteja jouduttaneen välillä tutkimaan salaa. Pääasia on, että nuottiavain on luotettavissa, vehkajärkisissä käsissä. Nuottipiilokin löytynee ennen konserttia.

 

Kuoroa vetävät tutun letkeästi Kaisa ja Ari Pärnänen. Tervetuloa sävelkahveille oikeaan aikaan. Paikkahan on tuttu. Munkkeja on.

PS. Kaisa oli kuvaushetkellä munkkikahvilla, eikä siten ole kuvissa.