Ennakkotietoa ensi kesän tapahtumista

Vehkajärven kesä 2017 on taas täynnä tapahtumaa. Moni juttu on tuttu aiemmilta kesiltä, mutta mukana on myös uutta touhua. Onpa mukana täysin ainutkertaisia tapauksiakin. Tässä muutama poiminta uutuuksista:

  • Kesäjumppaa on toivottu monena vuonna, ja Alangon Liisa on luvannut vetää rentoa ja vaihtelevaa jumppaa Touhulan kentällä tai sateen sattuessa Touhulan salissa. Ilmoittelemme Liisan kanssa erikseen, minä päivinä aloitellaan. Toiveita saa esittää!
  • Mansikkajuhlat ovat perinteisellä paikallaan heinäkuun ensimmäisenä sunnuntaina 2.7. Kokeilemme uutta aikataulua, jossa urheilukilpailut järjestetään ensin klo 12 ja Vehkajärven Teatterin tämän vuoden näytelmä Mantteli alkaa klo 13. Iltajuhlaa ei tänä vuonna ole.
  • Nuorisoseuran virallinen syntymäpäivä on 18.7., jolloin vireää 100-vuotiasta juhlitaan Touhulassa asiankuuluvin menoin. Jo edellisenä sunnuntaina 16.7. on Vehkajärven kirkossa juhlamessu kukkienlaskuineen.
  • Touhulassa kolisee oikein kunnolla lauantai-iltana 22.7., jolloin lavalle astelevat The Tracters ja Agents! Tämä ilta kannattaa merkitä omaan ja kavereiden kalentereihin jo nyt!
  • Syysiltojen pimennyttyä viritellään Touhulan kentälle Drive In -elokuvateatteri, oikein ameriikan malliin. Uusi kokeilu tämäkin!

Kaikki kesän tapahtumat on koottu tuttuun tapaan Vehkajärven Tapahtumakalenteriin. Vaikka kalenterin on koonnut VNS, järjestelyitä tehdään yhteistyössä kylätaidetoimikunnan, rukoushuonekunnan, Marttojen ja monen muunkin tahon kanssa. Yhteistyö on pienen kylän moottori! Muutoksia tietoihin voi aina tulla, mutta niistä ilmoitellaan sitten täällä Vesarissa, Facebookissa, ilmoitustauluilla ja juoruina.

Tulee varmasti hauska kesä!