Arseniikin uhrit haudattiin Touhulaan

Vehkajärven näytelmäpiiri ja näytelmäpiirin ystävät kokoontuvat jättämään jäähyväiset kesällä kohtalokkain seurauksin Brewestereiden seljaviiniä nauttineille roolihenkilöille. Kummallista hautajaisissa oli, ettei pitsejä näkynyt missään.

Minnehavinneet kut3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Touhula oli ennallistettu näytelmän Arsenikkia ja vanhaa pitsiä jäljiltä jälleen perustasoonsa. Synkkyys ei tilaisuudessa päässyt  kuitenkaan vallitsevaksi tunteeksi, vaikka sille oli varattu keskeinen paikka salin keskeltä. Kukaan vieraista ei seljaviiniä halunnut.

Seljaviini ei maistunut kut

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Haluttuja sen sijaan olivat muut antimet, jotka olivat runsaat. Tilaisuus oli talkoo ja kiitospäivä niille aktiiveille, jotka olivat osallistuneet merkittävällä työpanoksella kesän produktiokokonaisuuden läpivientiin.

herkutkut

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tilaisuuden pääosaan nousivat odotetusti luovuuden kukat, jotka puhkesivat ensikertalaisten riemusta, kun vanhat roolit oli saatu hautaan. Uusien roolimallien haku alkoikin heti.  Mukaan pääsee liittymällä siihen joukkoon, joka aloittaa kansanopiston Vehkajärvi teatterikurssin. Parempi katsoa kuin katua.

spenalzo kut2