Vehkis Piitsi Lentis Kuppi 13.7.2013 Touhulan kentällä

024
Paulin räväkkä isku lähdössä

 

Vehkajärven kesän kulttuuripitoisen tarjonnan vastapainoksi järjestettiin ensimmäistä kertaa myös ruumiinkulttuuria rantalentopallon muodossa. Vehkis Piitsi Lentis Kuppi näki päivänvalon. Kentälle saatiin kahdeksan urheaa peliparia, joiden ansiosta päivästä sukeutui huima jännitysnäytelmä. Kaunis sää helli niin pelaajia kuin katsojia. Joku katsojista tuli varta vasten myös tarkistamaan josko Nyströmin maailman kuulut kaksoset olisivat mukana kisaamassa. Eipä Emiliaa eikä Erikaa näkynyt tänä vuonna, mutta josko ensi vuonna mainokset tästä mainiosta leikkimielisestä turnauksesta leviävät niinkin kauas, että heidätkin nähdään paikalla.

Tällä kertaa ihan kaikkiin sarjoihin ei osallistujia löytynyt, mutta isännät- ja hulikaanit-sarjoissa kisattiin palkintosijoista. Isäntien mestaruuden otti nimiinsä Ilpo ja Pekka ja kutkuttavan finaalin pallorallin jälkeen toinen sija meni Tuulalle ja Juhalle. Loput sijat menivät seuraavasti: 3. Pauli ja Mari, 4. Heikki ja Timo, 5. Sami ja Jussi, jaettu 6. Tuomas ja Anne sekä Sami ja Olli jotka samalla veivat Hulikaani-sarjan voiton. Turnauksen peränpitäjksi jäivät niukasti Mikko ja Juho.

Turnauksen järjestelyistä vastasi Vehkajärven Nuorisoseuran Urheilujaosto. Ylituomarina toimi LP Kangasalan D-poikienkin riveissä pelaava Sami Pettersson.

Palkintojen jako
Palkintojen jako. Vasemmalta lukien: Pekka, Ilpo, Timo, Juha, Tuula, Tuomas ja Heikki

 Tervetuloa ensi vuonna Touhulan Piitsille! Turnausta varten huippukuntoon kunnostettu kenttä odottaa loppukesän harjoittelijoita.

Print Friendly, PDF & Email

Author: Jussi Pettersson

Kuusisen laiskan pulskea peijooni, harrastelee terapeuttista traktorin ulkoilutusta