Ennakkoliput ja -paikat 2018

Ennakkoon myydään kesäkahviolta enintään 100 lippua (= varatut paikat).

HUOM! Kesäkahvio on sulkenut ovensa 12.8. tältä kesältä. Perjantain 17.8. paikkalippuja myydään vielä torstaihin ja sunnuntain 19.8. lippuja lauantaihin asti. Yhteydenoton aloitus varmimmin tekstiviestillä ”teatterilippu” / 040 537 4271 Timo Humalisto tai whatsapp’illa. Maksu käteisellä (mieluusti tasaraha) ja paikkojen valinta tapahtuu myyntihetkellä eli tavattaessa.

Loput (= varaamattomat paikat) myydään käteisellä teatterin kassalta puoli tuntia ennen esitystä. Paikkoja on yhteensä 150, joista 11 ovat ns. penkkipaikkoja. Pyörätuolilla kulkevalle ja saattajalle myydään ns. pyörätuolipaikka = yhteensä kaksi (2) lippua neljän paikan ryhmästä, ks. yläkuva. Etukäteen on ostettavissa kaksi tällaista pyörätuolipaikkaa. Kassalta ostetut pyörätuolipaikat sijoitetaan kuvan mukaisesti ikkunakäytävän viereen. Huom! Tarvittaessa tuoleja poistetaan ja varaamattomilla paikoilla olevia katsojia siirretään vapaille paikoille.

Paikat on merkitty yhdistetyllä rivi- ja paikkanumerolla tuoleihin, ks. esimerkki yläkuvan alareunassa. Rivit on merkitty sekä ovi- että ikkunakäytävän puolelta reunimmaisiin tuoleihin. Varatut paikat on merkitty lisäksi tekstillä VARATTU tai MYYTY. Korotetut paikat (kaksi perimmäistä riviä) ovat lattiatasoa korkeammalla.

Katsomo näyttämöltä katsottunaTeatterin pääsivulle

Print Friendly, PDF & Email