Ohjeita lipunostoon

Perusliput

Teatterin kassalta myydään lippuja toistaiseksi vain käteisellä. Kassa avataan tunti ja katsomoon päästetään puoli tuntia ennen esityksen alkamista. Kuhunkin esitykseen myydään kassalta numeroimattomia peruslippuja (ei paikkalippuja), katsomokartassa alueet C, D ja E.

 

Paikkaliput

Kesäkahviolta voi ostaa lippuja aukioloaikana (8.6.-4.8. joka päivä klo 12-18). Toinen paikka on teatterin lippukauppa. Kuhunkin esitykseen on ostettavissa 100 numeroitua paikkalippua, katsomokartassa alueet A, B ja F. Lippukaupassa osto tapahtuu luottokortilla, Kesäkahviolla käteisellä tai maksukorteilla. Ostosta saa kuitin joko käteen (Kesäkahvio) tai sähköpostina. Kuitissa on seuraavia tietoja, joita vastaan varsinaiset liput ovat lunastettavissa teatterin kassalta:

  • *kuitin numero
  • *tilausnumero
  • *esityspäivät ja paikkanumerot
  • ostosumma
  • asiakkaan (ostajan) tiedot (luottokorttiostossa):
    • nimi
    • sähköpostiosoite

Huom! Osoitetietoja antaessasi (luottokorttiosto) valitse ensin oikea maa, jolloin muiden osoitetietojen syöttö helpottuu.

Sähköpostiosoitteeksi pitää valita toimiva osoite, koska siihen lähetetään tämä sähköinen kuitti. Tietojen (kuitin) katoamista vastaan voi varmistuksena ottaa edellä tähdellä (*) merkityt tiedot ylös.

Ongelmatilanteessa ota hyvissä ajoin ennen esitystä yhteys teatterin sähköpostilla. Lisää viestiin puhelinnumerosi, koska sähköposti saattaa takuta!

Varsinaiset liput on lunastettava teatterin kassalta em. kuittia vastaan viimeistään 15 min ennen esityksen alkua. Tarvittaessa silloin aletaan lunastamattomia lippuja myydä edelleen.

Siirry lippukauppaan

 

Varatut liput

Kuhunkin esitykseen on varattavissa 50 peruslippua. Lippuja voi varata vain sähköpostilla: vehkajarventeatteri@gmail.com. Varauksessa on mainittava esityspäivä, lippumäärä ja varaajan nimi. Sähköpostiosoitteeksi tulee osoite, mistä varaus on lähetetty. Mikäli vastaussähköposti halutaan eri sähköpostiosoitteeseen, on tämä mainittava varauksessa. Puhelinnumero voi olla myös hyödyllinen. Varaukset käsitellään sähköpostin saapumisjärjestyksessä. Onnistuneesta varauksesta lähetetään varaajalle vastaussähköposti (pyydetään tarkistamaan tiedot) kuten myös varattavien lippujen paikkojen loppuessa (puuttuva määrä siirretään jonoon).

Varattavissa olevat liput ovat peruslippuja, ts. eivät ole numeroituja, joten  paikka määräytyy katsomoon saapumisen mukaan. Mikäli tietty paikka halutaan, on lippu ostettava etukäteen, ks. Paikkaliput. Varausaika kuhunkin esitykseen päättyy varausjärjestelmästä johtuen n. 12 tuntia ennen esitystä (päiväesitykseen edellisenä päivänä klo 24, iltaesitykseen klo 12.

Liput lunastetaan teatterin kassalta toistaiseksi vain käteisellä varaajan nimeä tai vastaussähköpostia vastaan. Lunastusaika päättyy 15 min ennen esityksen alkua, koska tarvittaessa silloin aletaan lunastamattomia lippuja myydä edelleen.

Varausten muutokset ja peruutukset pyydetään tekemään hyvissä ajoin teatterin sähköpostiosoitteeseen.

 

Ryhmät

Vähintään 10 hengen ryhmälle annetaan 10 % alennus lippujen hintaan. Ota yhtetyttä teatterin sähköpostilla.

 

Myytyjä lippuja ei lunasteta takaisin.

Teatterin kotisivulle

Print Friendly, PDF & Email