Tuunauksesta 26.7.

Marttojen tuunaustapahtuma herätti kiinnostusta sopivissa määrin. Tuunaajia riitti kolmen tunnin ajan ja iloisia ilmeitä nähtiin onnistuneen tuunauksen päätteeksi. Paikalla poikkesi myös sivustaseuraajia ja rupattelijoita. Majaalahden kylältä asti oli tultu varta vasten entistä koulua ja marttIMG_2364[1]oja katsomaan.

Tuunaustapahtuma oli koulun pihanurmikolla. Heti alkuun satoi vettä, joten materiaalit oli kerättävä sisälle suojaan noin puoleksi tunniksi. Tuunausaiheisia kirjoja ja lehtiä oli näytillä, samoin muutama tuunattu tuote herättämässä keskustelua.

Joidenkin koteja koristaa nyt muisto Martan päivästä vuodelta 2014. Eräskin grillikatoksen rakentaja oli hakenut kahvilasta jäätelöä ja pullaa päiväkahville, ja pysähtyi sitten marttojen toimia ihmettelemään. Tuota pikaa hän söi jäätelön sulamasta pois ja tuunasi katokseen koristeeksi tuikkulyhdyn kissanruokapurkista.

Kahvilan puolella Anne oli tuunannut köyhiä ritareita pullasta ja juustokakkuja kekseistä. Molempien maku oli herkullinen. Kylätaidetoimikunnan järjestämällä maalauskurssilla syntyneet taideteokset eivät tuunausta kaivanneet, katsojat totesivat.

 

IMG_2366[1]

Print Friendly, PDF & Email

Author: admin