Teemat

Responsive-teema

Responsive-teema

Näin taas sen Administraattorin. Se oli  ihan hermona. Kysyin, että mikäs nyt vaivaa? Se sano että ”teema”. Minä sanoin, että sehän on kanava 7, minäkin joskus sitä katson.” Ei mikään television teema, vaan sivuston teema!”, se ärähti. ”Se tarkoittaa sivuston ulkoasua, eli miltä se näyttää”, se selvitti. Minä ihmettelin, että mistä niitä ”teemoja” sitten saa? No netistä tietysti, ei niitä Kessalla myydä. (se tuli vissiin Kessalta syämästä, kun oli vähän soppaa rinnuksillakin).  Jaa netistä, mistä sieltä?, ihmettelin. ”Selvitä itte, KVG”, se huusi. ”Ja vimpaimiakin pitäisi saada”, se lisäsi. Sitten se meni menojaan, varmaan ruokaperäisille. Minä jäin ihmettelemään, että mitä se ”KVG” nyt mahto tarkottaa.? No, ei sen väliä, etsin niitä teemoja  Googlen avulla.

Ja löytyihän niitä sivulta http://wordpress.org/extend/themes/ ,  1674 kpl. Miten ihmeessä niistä osaa valita? Ja mitähän vimpaimia tarvittaisiin.? Auttakaa nyt hyvät ihmiset!! Jaa missä niitä vimpaimia on? En minä vaan tiedä. KVG!

Nyt se Administraattori on laittanut sellaisen teeman, missä on taustalla jotain aataminaikuisia kuvia. Ja vielä mustavalkoisia! OMG!

Print Friendly, PDF & Email

One thought on “Teemat

  1. Niin. Teema on aina hakusessa. Me, jotka vain käytämme koneita, olemme oppineet, että teekeitinkin voi olla olla vaikea käyttää, kun aloittaa monikielisen käyttöohjeen ihmettelemisen ja etsii siitä teemaa. Yksinkertaisinta on, kun vaan teet ja jätät loppuviitteet huomioimatta. Siis tee ilman maata. Nän yksinkertaisesti saat vedenkin kiehumaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Päivitä uusi varmennus (CAPTCHA) painikkeesta.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.