Peräkonttikirppis

WP_20140629_006 WP_20140629_002 WP_20140629_001Sunnuntaina järjestettiin Vehkajärven Koulun pihamaalla Peräkontti/pihakirppis Nuorisoseuran toimesta. Ilmaiset myyntipaikat houkuttivat paikalle kymmenkunta myyjää vaikka sää olikin hieman arveluttavan oloinen. Kuitenkaan tuuli ja pieni tihkuilu ei kaupantekoa haitannut ja ostajiakin paikalla liikuskeli. Taisipa jokunen myyjäkin lähteä paikalta mukanaan yhtä paljon tavaraa kuin tuleessa, mutta välttämättä ei samoja. Joku myyjistä oli ottanut mainosten kuvan ihan tosissaan ja auton perään oli saatu mahtumaan vuodesohva myyntiin.

Kahviollekin tämä tilaisuus toi oivaa piristettä. Kahvikupposen ääressä Puntaloitten leipomuksia nauttien väki vaihtoi kesäkuulumisiaan kaupanteon yhteydessä. Kahvion yhteydessä olevat kirppispöydät ovat osoittautuneet myös menestykseksi, moni kahvilla kävijä on käynyt ainakin katsomassa tarjontaa ja ompa siinä kauppojakin syntynyt.

Mahdollisesti tulemme näkemään saman sisältöisen tilaisuuden loppukesästä kahvion viimeisenä aukiolopäivänä 10. Elokuuta. Tuolloin paikalla on myös luomuvihannesmyynti. Seuratkaa tapahtumakalenteriamme ja ilmoituksia eri medioissa. Tervetuloa sankoin joukoin myös muihin Vehkajärven tapahtumiin!

Print Friendly, PDF & Email

Author: Jussi Pettersson

Kuusisen laiskan pulskea peijooni, harrastelee terapeuttista traktorin ulkoilutusta