One thought on “Osakaskunta haastettu oikeuteen

 1. Sydän-Hämeen lehdessä 20.12.2017 selostetaan jutussa ”Lauttakiista päätyi käräjille” osakaskunnan saamaan haastetta ja sen taustoja.

  SHL:n jutusta ainakin minä saan käsityksen, että kiistanalaisella uima- ja venepaikalla Savimaalla olisi neljä talasta, joista kaksi olisi osakaskunnan hoitokunnan jäsenten.

  Kyseiset neljä talasta eivät kuitenkaan sijaitse Savimaan rannassa.

  Ja onko Pekka Kauppiselle tulossa kolme rantatonttia saareen? Kangasalan rantakaavaehdotuksessa on esitys vain yhdestä saaritontista.

  Tein itse aikanaan valituksen asiakumppaneiden kanssa Kangasalan kunnanvaltuuston päätöksestä lakkauttaa Kuhmalahden terveysasema. Valitusta tehdessäni pitäydyin vain tosiasioissa, joiden takana pystyin seisomaan. Asioiden merkitystä toki korostin sanakääntein ja kirjallisilla näytöillä.

  Koska tiedän, että valitukseen lähteminen ei ole pikkujuttu, arvostaisin sitä, että valitukset ja haasteet tehtäisiin vakavalla harkinnalla ja yhteisissä asioissa yhteistä etua katsoen.

  Mitä tulee siihen käsitykseen, että kokouksesta ei ole ollut etukäteen tietoa, niin Mirja Koljosellahan sitä eniten on ollut, koska hän on ollut kaikkein aktiivisin asiasta kommentoija niin yksityisesti hoitokunnan jäsenille kuin Vehkajärven Sanomiin. Myös tietoa on ollut saatavana ja sitä on voinut pyytää lisää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Päivitä uusi varmennus (CAPTCHA) painikkeesta.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.