Keppijumppa alkaa 12.6. kello 18 Touhulan pihassa

Keppijumppa on suomalaista kestävyysliikuntaa parhaimmillaan. Se auttaa parantamaan lihastasapainoa ja -voimaa, lisää liikkuvuutta ja sopii kaikenikäisille naisille ja miehille sekä lapsille.

Keppijumppa on helppoa, kunhan ensin opettelee oikean tekniikan. Kepin avulla jumpatessa ei tarvita musiikkia eikä se ole välineurheilua. Perusverkkarit ja lenkkarit käyvät hyvin varusteiksi. Jumpata voi ilman kenkiä (suositeltavaa), mutta ei sentään ilman housuja tai puseroa.

Kepiksi käy virallinen keppijumppakeppi, harjanvarsi, aurauskeppi, porkka tai mikä tahansa noin 130 senttinen väline, jonka ympäriltä jumppaaja saa tukevan otteen.

Keppijumpan laajat liikeradat parantavat lihasten, nivelten ja selkärangan liikkuvuutta samalla kun oman vartalon paino toimii useissa liikkeissä vastuksena. Lisäksi harjoitellaan erilaisia turvallisia nostotekniikoita.

Tämä ihanuus – keppijumppa – on nyt kaikkien ulottuvilla Vehkajärven kylällä, Touhulan pihalla alkaen maanantaina 12.6. kello 18 ja jatkuen tästä eteenpäin kesällä joka maanantai, jos osallistujia on riittävästi. Yhdelle tai kahdelle ei ole tarkoituksenmukaista antaa opetusta. Sadesäällä mennään Touhulaan sisälle, jos jollakulla on avain. Jumppa kestää 45-60 minuuttia. Näillä näkymin jumpataan seisaaltaan eikä jumppamattoa tarvitse ottaa mukaan.

Keppijumppaohjaajana toimii Liisa Alanko.

Tervetuloa mukaan.

Print Friendly, PDF & Email

Author: Liisa Alanko